Дәрігер қуыруға арналған ең қауіпсіз өсімдік майын атады

Медицина ғылымдарының кандидаты Ирина Юзуп тағамды дайындауда кокос жаңғағының майы мен зәйтүн майы пайдалы екенін айтты, - деп хабарлайды Moslenta басылымы.

Маман тамақты қуырып дайындағанда бірнеше ережелерді сақтау міндетті екенін ескертті.

Ең алдымен, майды бірнеше мәрте қыздырмау керек екен. Өйткені бұл майдың пайдалы қасиеттерін жоғалтауына әкеледі.

Сондай-ақ маман қуыруға арналған майды таңдағанда, түтін нүктесі деп аталатын нәрсеге назар аударуға кеңес берді. Бұл өнімнің қатты жанып, у шығаратын температураға жетпеуіне көмектеседі. 

"Қалған тазартылмаған майларды қыздырмай пайдалану керек. Мысалы, салаттарға зығыр немесе кендір майын, ал дайын жармаға асқабақ немесе қарағай майын қосыңыз", - деп кеңес берді Юзуп.

massaget.kz

Автор
Последние статьи автора
Кадрлық резерв. Ол қай жағдайда компанияны құтқарады, ал қашан қызметкерлерге теріс ықпал етеді?
Қайтыс болған адамның заттарын сақтауға бола ма?
Цифра
50
50 км/ч – именно с такой средней скоростью промчался вчера по афинской трассе Вячеслав Екимов

50 км/ч – именно с такой средней скоростью промчался вчера по афинской трассе Вячеслав Екимов, чтобы завоевать серебро в велогонке с раздельным стартом.
1900
Году

Бокс был узаконен как вид спорта
2,5
ГРАММА

Масса мячика для игры в настольный теннис
5
Олимпийских колец

символизируют единство пяти континентов, хотя ни одно из них не является символом какого-то конкретного континента. Цвета колец — синий, красный, желтый, зеленый, черный, — были выбраны, как наиболее часто встречающиеся на флагах государств мира.
130
км/час

С такой скоростью летит мяч, после удара профессионального волейболиста