Дәрігер қуыруға арналған ең қауіпсіз өсімдік майын атады

Медицина ғылымдарының кандидаты Ирина Юзуп тағамды дайындауда кокос жаңғағының майы мен зәйтүн майы пайдалы екенін айтты, - деп хабарлайды Moslenta басылымы.

Маман тамақты қуырып дайындағанда бірнеше ережелерді сақтау міндетті екенін ескертті.

Ең алдымен, майды бірнеше мәрте қыздырмау керек екен. Өйткені бұл майдың пайдалы қасиеттерін жоғалтауына әкеледі.

Сондай-ақ маман қуыруға арналған майды таңдағанда, түтін нүктесі деп аталатын нәрсеге назар аударуға кеңес берді. Бұл өнімнің қатты жанып, у шығаратын температураға жетпеуіне көмектеседі. 

"Қалған тазартылмаған майларды қыздырмай пайдалану керек. Мысалы, салаттарға зығыр немесе кендір майын, ал дайын жармаға асқабақ немесе қарағай майын қосыңыз", - деп кеңес берді Юзуп.

massaget.kz

Автор
Последние статьи автора
Назван точный исход матча КХЛ "Барыс" - "Салават Юлаев"
Кадрлық резерв. Ол қай жағдайда компанияны құтқарады, ал қашан қызметкерлерге теріс ықпал етеді?
Цифра
50
50 км/ч – именно с такой средней скоростью промчался вчера по афинской трассе Вячеслав Екимов

50 км/ч – именно с такой средней скоростью промчался вчера по афинской трассе Вячеслав Екимов, чтобы завоевать серебро в велогонке с раздельным стартом.
1900
Году

Бокс был узаконен как вид спорта
2,5
ГРАММА

Масса мячика для игры в настольный теннис
5
Олимпийских колец

символизируют единство пяти континентов, хотя ни одно из них не является символом какого-то конкретного континента. Цвета колец — синий, красный, желтый, зеленый, черный, — были выбраны, как наиболее часто встречающиеся на флагах государств мира.
130
км/час

С такой скоростью летит мяч, после удара профессионального волейболиста